Sisi Majitu Finland ry

 Sisi Majitu perustettiin alun alkaen Tansaniassa Bagamoyon kylässä akrobatian, tanssin ja rumpumusiikin kohtaamispaikaksi ja yhteisöksi, joka tarjoaa nuorille tekemistä taiteen parissa. Suomalainen sisaryhdistys perustettiin Jyväskylään vuonna 2015. Yhdistyksen keskeiset jäsenet ovat opiskelleet musiikkia ja tanssia Tansaniassa, Bagamoyo College of Artsissa.

Sisi Majitu ry:n tavoitteena on toimia afrikkalaisperäisen sekä muun etnovaikutteisen esittävän ja visuaalisen taiteen edistäjänä, hyvinvoinnin lisääjänä sekä siltojen rakentajana eri kulttuureista tulevien ihmisten välille.

Tanssimme perinteisiä (ja toisinaan vähemmän perinteisiä) afrikkalaisia tansseja Tansaniasta ja sen naapurimaista. Soitamme djembe-, dundun- ja mtonyarummuilla aitoja afrikkalaisia rytmejä. Sydämemme sykkivät ja jalkamme tanssivat näiden rytmien tahtiin ja monet ryhmäämme liittyvät kokevat Sisi Majitun kuin suureksi perheeksi, johon ovat uudet jäsenet aina tervetulleita.

Yhdistysesittely – Sisi Majitu Finland ry
Scroll to Top